Váš autorizovaný distributor a servisní partner strojů Honda

honda servis

Hahn Profi je autorizovaným distributorem a servisem pro špičkové stroje značky Honda. Díky této spolupráci můžeme našim zákazníkům nejen nabídnout široký sortiment čerpadel a elektrocentrál Honda, které jsou známé svou vysokou kvalitou, spolehlivostí a inovativní technologií, ale také následný servis.

 
 

Servis a podpora na nejvyšší úrovni

Jako autorizovaný servisní partner značky Honda nabízíme kompletní servisní služby pro všechny produkty Honda v našem sortimentu. Naše odborné servisní týmy jsou školeny přímo výrobcem a používají originální náhradní díly a doporučené postupy, aby zajistily, že váš stroj bude vždy ve špičkovém stavu.

 

 
servis Honda
 
Oprava

Kvalitní produkty pro každou potřebu

V naší nabídce najdete široký výběr čerpadel a elektrocentrál Honda, které se hodí jak pro domácí použití, tak pro náročné profesionální aplikace. Ať už potřebujete odčerpávat vodu, zajišťovat napájení v odlehlých oblastech, nebo hledáte spolehlivý zdroj energie pro vaše venkovní projekty, máme pro vás řešení.

 

Navštivte nás

Pro více informací o našich produktech a servisních službách nás neváhejte kontaktovat. Náš tým je připraven vám poskytnout odbornou radu a pomoci vám vybrat nejlepší řešení pro vaše potřeby.

 

Kontakt

Telefon: 558 842 080

E-mail: info@hahn-profi.cz

Adresa:

Bolatická 2045/39, Kravaře, 74721