10 důvodů, proč mít doma elektrocentrálu

10 DŮVODŮ

Mít v této době doma elektrocentrálu je určitě dobrý nápad. Za poslední rok jsme v Evropě zažili mnoho živelných pohrom, jako záplavy, větrné bouře či zemětřesení, které odřízly od proudu tisíce lidí i na více jak 20 hodin.

Přenosný generátor dokáže udržet v chodu celou domácnost po nezbytně dlouhou dobu. Lednička, mrazák, osvětlení či zdravotní pomůcky zůstanou v chodu a výpadek proudu bude snesitelnější a také bezpečnější.

 
 

1. Pomocník pro kutily při občasných venkovních aktivitách

Pokud se chcete věnovat práci na zahradě, např. instalovat zahradní solární sprchu či plot nebo stavět zahradní domeka jste mimo dosah elektrické zásuvky, přenosný generátor vám umožní připojit elektrické nářadí a rychle dokončit projekt, místo abyste museli vyměňovat baterie v akumulátorovém nářadí, nebo se vracet domů pro dobíjení.

2. Využijte elektřinu tam, kde není elektrická síť

Jezdíte často na chatu, kempovat či trávíte čas na místech, kde není přístup k elektrické síti? Elektrocentrála může být ideální pomocník pro zpestření a zlepšení dané chvíle.


3. Pomocník při profesionálním užití, např. na stavbách, montážích, výstavách a venkovních událostech

Na stavbách a při montážích zajistí dočasnou elektřinu, např. pro nářadí a světla. Jsou vítaným dodavatelem proudu na akcích pod širým nebem, koncerty a festivaly, kde jsou využívány jako zdroj energie pro zvukovou aparaturu.


4. Využíváte zdravotní potřeby na elektřinu

Někteří pacienti, kteří se léčí doma potřebují mít své zdravotní pomůcky neustále v elektrické síti, záložní zdroj je proto nutností.


5. Záložní zdroj při výpadku elektřiny v průmyslu, ve zdravotnických zařízeních nebo velkochovu (minimalizace ztrát)

Trvalo nainstalovaný generátor pozná, zda dojde k problémům s připojením k síti a automaticky se zapne. Můžete tím ušetřit značné provozní náklady.



Centrála stavba
 
Rodina PC

6. Nepřijdete o potraviny

Potraviny v lednici se začínají kazit již 4 hodiny po výpadku proudu. Pro takové situace je teda vždy dobré mít po ruce generátor, který zachrání obsah vaší lednice a mrazáku.

7. Pracujete z domu

Od začátku Covidu-19 velké množství zaměstnání nabízí možnost práce z domova a v takovém případě i krátkodobý výpadek proudu může znamenat velkou finanční ztrátu.


8. Záložní zdroj pro napájení elektromobilů (E-auta)

Výpadek proudu může majitele elektromobilů zcela vyřadit z provozu. S přenosným generátorem si s jistotou zajedete do práce, na nákup, na pohotovost či si zajistíte další potřebné záležitosti.


9. Děti nemají strach, že vypadlo světlo

Bojí se vaše děti, nebo možná i vy, tmy? Domácí generátor udrží vaše světla zapnutá vždy, bez ohledu na centrální dodávky elektrické energie. Výpadky vás nebudou trápit. 


10. Klid v duši

Bez elektřiny se krátkodobě obejde každý z nás. Čím je však tato doba delší, tím méně komfortní bude váš domov bez typických a nezbytných vymožeností, které nabízí. Generátor zajistí vaší rodině spokojenost, pohodlí a klid, a to i během neočekávaných situací, jako jsou např. bouřky, které mohou způsobit výpadek proudu.