Seznamte se, Hahn & Sohn RemoteView – Monitorujte svou elektrocentrálu na dálku

Novinka, která vytváří nový standard v oblasti připojení a monitoringu elektrocentrál? To je Hahn & Sohn RemoteView. Díky RemoteView máte možnost monitorovat provoz elektrocentrály z jakéhokoli místa, kde máte přístup k internetu a přináší vám možnost získávat důležité informace na dosah ruky. S jeho pomocí můžete snadno sledovat stav hladiny oleje, výstupní proud, napětí a stav baterie. Navíc, díky systému upozornění budete vždy informováni o jakýchkoliv výpadcích či problémech, což vám umožní reagovat rychle a efektivně.

Monitorujte elektrocentrálu odkudkoliv

Aplikace Hahn & Sohn RemoteView je centrální částí celého systému. Je to platforma, která vám umožní přístup k veškerým informacím o vaší elektrocentrále. Aplikace je navržená tak, aby byla uživatelsky přátelská a snadno ovladatelná. Nabízí řadu funkcí, které zjednodušují monitorování a řízení provozu elektrocentrály.

Jednou z hlavních funkcí aplikace je možnost kontroly aktuálního stavu hladiny oleje, výstupního proudu, napětí a stavu baterie. Tyto informace jsou prezentovány v jednoduchém a přehledném formátu, takže je může snadno interpretovat i laik.

Funkce upozornění na výpadky je další klíčovou funkcí aplikace. V případě, že dojde k jakémukoli problému nebo výpadku, aplikace vám okamžitě zašle upozornění. To znamená, že i když nejste přímo u elektrocentrály, budete okamžitě informováni o jakékoliv situaci, která by mohla vyžadovat vaši pozornost. Tato funkce výrazně zvyšuje reakční schopnosti uživatelů a umožňuje jednat rychle a efektivně.

Potřebné informace v reálném čase

Modul Hahn & Sohn RemoteView je vybaven hardwarem, který je připojen přímo k vaší elektrocentrále. Tento hardware zahrnuje řadu senzorů a měřicích zařízení, které sledují všechny důležité parametry provozu elektrocentrály. Veškeré údaje jsou poté zpracovány a odesílány na server, odkud si je můžete prohlédnout na svém mobilním telefonu nebo počítači.

Rychlý a spolehlivý přenos dat monitoruje provoz elektrocentrály na dálku v reálném čase a umožňuje tak schopnost rychle a efektivně reagovat na jakékoliv problémy nebo výpadky.

Využíváme nejmodernější technologie pro přenos dat

Hahn & Sohn RemoteView modul využívá nejmodernější technologie pro přenos dat, včetně mobilní LTE sítě. Tato technologie umožňuje rychlý a spolehlivý přenos dat mezi vaší elektrocentrálou a zařízením, na kterém sledujete její provoz. Díky LTE síti je možné získat informace o stavu elektrocentrály prakticky v reálném čase. Navíc, díky širokému pokrytí LTE sítě, můžete sledovat provoz své elektrocentrály prakticky odkudkoli.

Hahn power

 

 

Jak funguje propojení aplikace a elektrocentrály?

Aplikace Hahn & Sohn RemoteView přináší nový rozměr monitorování a řízení elektrocentrály. Díky ní můžete mít svou elektrocentrálu neustále na očích a zároveň využívat veškeré výhody moderních technologií. Navíc, propojení aplikace a elektrocentrály je velice jednoduché a rychlé.

Aktuálně je aplikace kompatibilní s modely Hahn & Sohn HDE 9000SA-SA3 a Könner & Söhnen KS 9300 a přináší řadu výhod pro uživatele těchto elektrocentrál. Zkuste si i vy snadné a efektivní monitorování provozu elektrocentrály a mějte klidnou mysl. Díky aplikaci už vždy budete vědět, že jste plně informováni o stavu svého zařízení a jste schopni rychle reagovat na jakékoliv potenciální problémy.